summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/mobile/lock-setting/po/mk.po
blob: 2cc2c032356f7d65526ad267d0efaead044d4376 (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
msgid "IDS_ST_BODY_LOCK_SCREEN"
msgstr "Заклучување на екранот"

msgid "IDS_IDLE_BODY_VIEW_EVENT_NOTIFICATIONS_ON_THE_LOCK_SCREEN"
msgstr "Гледај известувања за настани на екранот за заклучување"

msgid "IDS_IDLE_MBODY_EVENT_NOTIFICATIONS"
msgstr "Известувања за настани"

msgid "IDS_ST_BODY_CLOCK"
msgstr "Часовник"

msgid "IDS_ST_BODY_WEATHER"
msgstr "Време"

msgid "IDS_ST_BODY_SET_SHORTCUTS_ON_LOCK_SCREEN"
msgstr "Постави кратенки на екранот за заклучување"

msgid "IDS_ST_BODY_SHORTCUTS"
msgstr "Кратенки"

msgid "IDS_ST_BODY_DUAL_CLOCK"
msgstr "Двоен часовник"

msgid "IDS_ST_BODY_SHOW_HELP_TEXT_ON_LOCK_SCREEN"
msgstr "Прикажи текст за помош на екранот за заклучување"

msgid "IDS_ST_BODY_SHOW_DUAL_CLOCK_ON_LOCK_SCREEN_WHEN_ROAMING"
msgstr "Прикажи двоен часовник на екранот за заклучување при роаминг"

msgid "IDS_ST_BODY_TAP_AND_HOLD_THE_SCREEN_WHILE_ROTATING_THE_DEVICE_TO_OPEN_CAMERA"
msgstr "Допрете и држете го екранот додека го вртите уредот за да го отворите фотоапаратот"

msgid "IDS_ST_MBODY_CAMERA_QUICK_ACCESS"
msgstr "Брз пристап до камерата"

msgid "IDS_ST_BODY_SET_SHORTCUTS"
msgstr "Одреди кратенки"

msgid "IDS_ST_BODY_DRAG_AND_DROP_TO_CHANGE_ORDER"
msgstr "Повлечете и пуштете за да го смените редоследот"

msgid "IDS_ST_BODY_SELECT_APPLICATION"
msgstr "Избери апликација"

msgid "IDS_ST_BODY_TAP_SHORTCUT_TO_ASSIGN_APPLICATION"
msgstr "Допрете кратенка за да доделите апликација"

msgid "IDS_ST_OPT_EDIT_SHORTCUTS"
msgstr "Измени кратенки"

msgid "IDS_IM_BODY_HELP_TEXT"
msgstr "Текст за помош"