summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/mobile/lock-setting/po/mk.po
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'mobile/lock-setting/po/mk.po')
-rw-r--r--mobile/lock-setting/po/mk.po54
1 files changed, 0 insertions, 54 deletions
diff --git a/mobile/lock-setting/po/mk.po b/mobile/lock-setting/po/mk.po
deleted file mode 100644
index 2cc2c03..0000000
--- a/mobile/lock-setting/po/mk.po
+++ /dev/null
@@ -1,54 +0,0 @@
-msgid "IDS_ST_BODY_LOCK_SCREEN"
-msgstr "Заклучување на екранот"
-
-msgid "IDS_IDLE_BODY_VIEW_EVENT_NOTIFICATIONS_ON_THE_LOCK_SCREEN"
-msgstr "Гледај известувања за настани на екранот за заклучување"
-
-msgid "IDS_IDLE_MBODY_EVENT_NOTIFICATIONS"
-msgstr "Известувања за настани"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_CLOCK"
-msgstr "Часовник"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_WEATHER"
-msgstr "Време"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_SET_SHORTCUTS_ON_LOCK_SCREEN"
-msgstr "Постави кратенки на екранот за заклучување"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_SHORTCUTS"
-msgstr "Кратенки"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_DUAL_CLOCK"
-msgstr "Двоен часовник"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_SHOW_HELP_TEXT_ON_LOCK_SCREEN"
-msgstr "Прикажи текст за помош на екранот за заклучување"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_SHOW_DUAL_CLOCK_ON_LOCK_SCREEN_WHEN_ROAMING"
-msgstr "Прикажи двоен часовник на екранот за заклучување при роаминг"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_TAP_AND_HOLD_THE_SCREEN_WHILE_ROTATING_THE_DEVICE_TO_OPEN_CAMERA"
-msgstr "Допрете и држете го екранот додека го вртите уредот за да го отворите фотоапаратот"
-
-msgid "IDS_ST_MBODY_CAMERA_QUICK_ACCESS"
-msgstr "Брз пристап до камерата"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_SET_SHORTCUTS"
-msgstr "Одреди кратенки"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_DRAG_AND_DROP_TO_CHANGE_ORDER"
-msgstr "Повлечете и пуштете за да го смените редоследот"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_SELECT_APPLICATION"
-msgstr "Избери апликација"
-
-msgid "IDS_ST_BODY_TAP_SHORTCUT_TO_ASSIGN_APPLICATION"
-msgstr "Допрете кратенка за да доделите апликација"
-
-msgid "IDS_ST_OPT_EDIT_SHORTCUTS"
-msgstr "Измени кратенки"
-
-msgid "IDS_IM_BODY_HELP_TEXT"
-msgstr "Текст за помош"
-